Ingrediente
• 3 banane coapte
• 100g vișine sau fructe de pădure (congelate)
• 100 ml lapte de migdale sau de cocos
• 100g fulgi de ovăz
• 3 ouă
• 20 ml ulei de cocos
• 350g făină de migdale
• 1 linguriță extract de vanilie
• ½ linguriță coajă de lămâie rasă
• 1 praf de copt
• 30g fulgi de migdale (pentru ornat)
Mod de preparare
Într-un bol, pasezi bananele până obții un piure.
Adaugi laptele de migdale sau de cocos, ouăle, fulgii de ovăz, făina, praful de copt, uleiul, coaja de lămâie rasă, vișinele sau fructele de pădure decongelate și vanilia.
Amesteci foarte bine.
Pui o foaie de copt într-o formă de chec, torni în ea compoziția și pe deasupra presari fulgii de migdale.
Încălzești cuptorul la 180°C și coci pentru 50 de minute.
Poftă Bună!