Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Blog

Ingrediente
• 200g făină
• 250g brânză ricotta
• 2 linguri de miere (1 lingură pentru servit)
• 1 pliculeț praf de copt
• 50 ml zeamă de portocală
• 2 ouă
• 150 ml lapte
• 1 lingură ulei de cocos pentru prăjit sau 20g de unt
• 1 linguriță coajă de portocală

Mod de preparare
Într-un castron, amestecați bine toate ingredientele până obțineți un aluat omogen.
Încălziți foarte bine o tigaie, apoi luați aluatul cu o lingură și turnați-l în tigaie, formând clătitele.
Când la suprafață apar bule de aer, întoarceți-le și lăsați-le să se rumenească uniform.
Serviți-le cu o lingură de miere turnată deasupra.
Poftă Bună!